Nimekirja

  • Saate tooteid enda nimekirja lisada.

Saates nimekirja endale e-postiga, saate brošüüri ja ohutuskaardi oma postkasti PDF-vormingus.

SaadaPrindi

Hygienplanen blir en naturlig del av vardagen

Syftet med HygiNet® är att underlätta kundens arbete och göra hygienplaneringen till en naturlig del av vardagen. Myndighetsdokument, säkerhetsdatablad och produktkort finns elektroniskt tillgängliga och kan skrivas ut vid behov. På HygiNet® hittar du dessutom detaljerade rengörings- och metodanvisningar för olika objekt. Det innebär att vem som helst inom företaget snabbt kan kontrollera med vilka produkter och redskap lokalen är avsedd att städas och hur ofta.

Har du redan ett HygiNet® -konto? Logga in i tjänsten här!

Till inloggningssidan

Fräsch, modern och lättanvänd

HygiNet® verktygets utseende kan anpassas i enlighet med kundens företagsprofil. Användarna har framför allt gillat HygiNet® verktygets fräscha och moderna stil. Dessutom är tjänsten tydlig och lättanvänd. Du behöver ingen användarutbildning för HygiNet®, utan kan direkt upprätta en hygienplan för organisationen. Med redigeringsrättighet kan du smidigt uppdatera planen när du behöver det. HygiNet® fungerar på såväl surfplattor och datorer som mobiler beroende på användarnas preferenser.

En hygienplan som aldrig föråldras

På HygiNet® hittar du alltid aktuell produktinformation och det är lätt att välja produkt. I tjänsten kan du även smidigt kontrollera doseringsanvisningar. HygiNet® verktygets mest omfattande version består av videor, meddelanden och artiklar, och på startsidan finns en smidig sökfunktion om du snabbt behöver söka information.

En elektronisk hygienplan föråldras aldrig. Det är en betydande fördel jämfört med en plan i pappersformat. Genom att uppdatera innehållet i HygiNet® håller du dig uppdaterad och kan utnyttja det till exempel när du tar fram introduktionsmaterial och jobbanvisningar för personalen. Du som använder HygiNet® behöver inte bekymra dig för om du har ordning på de dokument som krävs av myndigheter eftersom du hittar dem med ett klick.


ANVÄND FREDMAN PRO OCH HYGINET® TILLSAMMANS

Om du använder Fredman Pro innebär en integration av tjänsterna att städplaneringen på ett enkelt sätt länkas till egenkontrollen. När Fredman Pro påminner om en städrelaterad uppgift kan dina arbetstagare lätt kontrollera vilka metoder, tvättmedel och redskap som hänför sig till den i HygiNet. Det går smidigt att använda tjänsterna tillsammans, eftersom man inte behöver logga in i två olika appar. Läs mer om integrationen här.

Fredman Pro – inga bekymmer, inga papper, inga glömda uppgifter

Fredman Pro är en tjänst som har utvecklats i Finland för att digitalisera egenkontrollen. Den passar för ledning av både små och stora professionella kök. Tjänsten hjälper dig att få bort onödiga papper från köket, och du får tillgång till en mobil- och webbapp samt digital mätutrustning för noteringar om egenkontrollen. Larmen i tjänsten hjälper dig att säkerställa att kritiska åtgärder blir utförda i rätt tid och på rätt sätt. Noteringarna om egenkontrollen sparas direkt i en molntjänst, vilket innebär att du sparar tid och effektiviserar din verksamhet. Läs mer om tjänsten här.

Har du använt en tidigare version av HygiNet®?

Planerna i den tidigare versionen av tjänsten HygiNet® överförs automatiskt till den nya versionen och användarna får en inloggning till den nya versionen av tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta din regionala renhets- och hygienexpert.

Vill du veta mer om HygiNet®? Ange dina kontaktuppgifter så kontaktas du av våra experter.

Bonsky